Karabük'te Polis Haftası etkinlikleri başladı
Karabük'te, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri başladı.
Tanıtım standı
Etkinlikler kapsamında Kemal Güneş Caddesi'nde kurulan tanıtım standında, polis teşkilatının projeleri ve kullandığı teçhizatlar vatandaşlara tanıtıldı. Stant, teşkilatın faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları amacıyla hazırlandı.
Lise sergisi ve açılış
Lise öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Koray Yalınkaya katıldı.
Açılışın ardından, Polis Haftası kapsamında öğrenciler tarafından çizilen resimlerin yer aldığı sergi gezildi ve eserler ziyaretçilere tanıtıldı.
Program
Kutlamaların, 10 Nisan'a kadar çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.
KARABÜK’TE, TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI.