Karabük'te Jandarma Operasyonunda Antik Yunan Dönemine Ait 33 Sikke Ele Geçirildi

Karabük'te jandarma operasyonunda Antik Yunan dönemine ait olduğu değerlendirilen 33 adet gümüş ve bronz sikke ele geçirildi; 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 21.01.2026 10:03
Güncelleme Tarihi: 21.01.2026 10:03

Karabük'te Jandarma Operasyonunda Antik Yunan Dönemine Ait 33 Sikke Ele Geçirildi

Karabük'te Jandarma Operasyonunda Antik Yunan Dönemine Ait 33 Sikke Ele Geçirildi

Operasyon ve ele geçirilenler

Karabük'te İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, Antik Yunan dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi eserler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, il merkezinde gerçekleştirilen operasyonda bir şahsın üzerinde yapılan adli aramada, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 33 adet gümüş ve bronz sikke bulundu.

Gözaltına alınan 1 şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KARABÜK’TE JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA, ANTİK YUNAN DÖNEMİNE AİT OLDUĞU...

KARABÜK’TE JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA, ANTİK YUNAN DÖNEMİNE AİT OLDUĞU DEĞERLENDİRİLEN TARİHİ ESERLER ELE GEÇİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.