Karabük Berberler ve Kuaförler Odası'nda Erol Işık yeniden başkan seçildi

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası olağan genel kurulunda Erol Işık 134 oyla tekrar başkan seçildi; kongrede gergin anlar yaşandı, toplam 243 oy kullanıldı.

Yayın Tarihi: 04.01.2026 21:31
Güncelleme Tarihi: 04.01.2026 21:31

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası'nda Erol Işık yeniden başkan seçildi

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası'nda Erol Işık yeniden başkan seçildi

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erol Işık, yapılan seçimde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Genel kurul ve adaylar

Berberler ve Kuaförler Odası olarak bilinen Karabük Sağlık, Temizlik, Güzellik ve Bakım Hizmetleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın olağan genel kurulu, Karabük Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. 12 yıldır oda başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan Erol Işık'ın karşısına, Karabük'te kuaförlük yapan Emirhan Bayraktar aday olarak çıktı. Divan başkanlığını ise Hüseyin Kılıç yaptı.

Kongrede yaşanan gerginlik

Kongre sırasında zaman zaman gergin anlar yaşandı; konuşmalar sırasında tartışmalar çıktı ve bazı destekçilerin birbirlerinin üzerine yürümesi üzerine güvenlik güçleri müdahale etti. Olayların büyümesini önlemek amacıyla Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri salona müdahale etti.

Oylama ve sonuç

Yapılan seçimde toplam 243 oy kullanıldı; bunlardan 6 oy geçersiz sayıldı. Mevcut başkan Erol Işık 134 oy alarak yeniden başkan seçilirken, rakibi Emirhan Bayraktar 103 oyda kaldı.

KARABÜK BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI OLAĞAN GENEL KURULU’NDA MEVCUT BAŞKAN EROL IŞIK, YENİDEN...

KARABÜK BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI OLAĞAN GENEL KURULU’NDA MEVCUT BAŞKAN EROL IŞIK, YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ.

KARABÜK BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI OLAĞAN GENEL KURULU’NDA MEVCUT BAŞKAN EROL IŞIK, YENİDEN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!