Kara Yollarındaki Durum: Güncel Çalışmalar ve Ulaşıma Etkileri

Kara yollarındaki bakım, onarım ve yapım çalışmaları nedeniyle çeşitli yolların durumunu güncelledik.

Yayın Tarihi: 25.03.2025 10:50
Güncelleme Tarihi: 25.03.2025 10:50

Kara Yollarındaki Durum: Güncel Çalışmalar ve Ulaşıma Etkileri

Kara yollarında güvenli sürüş için dikkat! Yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerektiği bildiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nda Bahçe-Nurdağı kavşakları 6-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılıyor. Ulaşım, Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tekirdağ-Büyükçekmece yolunun 24-28. kilometrelerinde de üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla İstanbul istikameti trafiğe kapatılırken, ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Denizli-Serinhisar yolunun 22-23. kilometrelerinde ve Karabük-Eskipazar yolunun 34-35. kilometrelerinde de benzer yapım çalışmaları mevcut. Bu bölgelerde ulaşım, bölünmüş yolların bir kısmından iki yönlü olarak devam etmektedir.

Burdur-Antalya yolunun 44-45. kilometrelerinde, köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları sürerken sürücülerin mutlaka trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Kırşehir-Kırıkkale yolunun 69-72 ve Malatya-Gölbaşı yolunun 2-4. kilometreleri ile Pazaryolu-Erzurum yolunun 27-29. kilometrelerinde yapım ve heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yollarına yönlendirilmektedir.

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 20-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla bu güzergah üzerinden ulaşıma iki yönlü izin verilmektedir.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 32-72. kilometreleri arasındaki Keşap, Geçilmez, Uluburun, Arıdurak, Kiliseburnu, Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde elektrik ve elektronik sistemlerin bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı