DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.763.012,67 0,35%

Kara Yollarında Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Trafik işaretlerine dikkat!

Yayın Tarihi: 28.10.2024 08:40
Güncelleme Tarihi: 28.10.2024 08:40

Kara Yollarında Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara Yollarında Durum Güncellemesi

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları süregeldiği için sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor. Aşağıda mevcut bazı önemli kesimlerdeki durumlar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler bulunuyor.

TEM Otoyolu Çalışmaları

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Hendek-Gümüşova kavşaklarında üstyapı yenileme çalışmaları gerçekleşiyor. Çalışmalar nedeniyle gece 21.00-07.00 saatleri arasında otoyolun İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten sağlanmaktadır.

İzmir-Aydın Otoyolu İle İlgili Gelişmeler

İzmir-Aydın Otoyolu üzerinde bulunan Selçuk-Germencik kavşakları 1-2. kilometrelerinde Belevi Köprüsü’ndeki bakım ve onarım çalışmaları yüzünden Aydın-İzmir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşıma diğer istikametten iki yönlü olarak izin verilmektedir.

TAG Otoyolu Üstyapı Onarımları

TAG Otoyolu üzerindeki Baklalı-Yılankale kavşakları 6-9. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle Adana istikameti trafiğe kapatılmış olup ulaşım Osmaniye istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Düzce-Yol Durumu

Gümüşova-Düzce yolunun 8-12. kilometrelerine üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak devam etmektedir.

Diğer Yollar ve Çalışmalar

  • Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 42-44. kilometrelerinde kavşak düzenleme ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü sağlanmaktadır.
  • Kayseri-Malatya yolunun 45-46. kilometresinde menfez yapım çalışmaları dolayısıyla Kayseri istikametinde ulaşım tek şeritten sürmektedir.
  • Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 13-17. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Dursunbey-Harmancık istikametinden iki yönlü geçiş izni vardır.
  • Kızılkaya-Korkuteli yolunun 0-3. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi önem arz ediyor.
  • Diyarbakır-Silvan yolunun 60-62. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülmektedir.
  • Trabzon-Maçka yolunun 3-25. kilometrelerinde fiber optik kablo döşeme çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatleri arasında Trabzon-Maçka istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak yapılmaktadır.
Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı