Kapaklı'daki kaçırma ve darp soruşturmasında 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

Tekirdağ Kapaklı'da 'hesap kiralama' nedeniyle E.S.'yi kaçırıp darp etmekle suçlanan 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Yayın Tarihi: 28.03.2026 13:35
Güncelleme Tarihi: 28.03.2026 13:51

Kapaklı'daki kaçırma ve darp soruşturmasında 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

Kapaklı'daki kaçırma ve darp soruşturmasında 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

Emniyetteki işlemler tamamlandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde yaşanan kaçırma ve darp olayı kapsamında, gözaltına alınan 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, şüphelilerin "hesap kiralama" meselesi nedeniyle E.S.'yi kaçırıp bir süre alıkoyduğu ve darp ettiği iddia edildi.

Olayın ardından başlatılan çalışmalar kapsamında, suça karıştığı tespit edilen E.A., Y.K., B.G., B.T., Ü.İ., E.D., D.K. ve Y.D. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

E.A., Y.K., B.G., B.T., Ü.İ., E.D., D.K. ve Y.D. isimli şahısların Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandı ve geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildiler.

OLAYLA İLGİLİ ADLİYEYE ÇIKARILAN ŞÜPHELİLER

OLAYLA İLGİLİ ADLİYEYE ÇIKARILAN ŞÜPHELİLER

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.