Kapaklı'da trafiğe kapalı caddede çarpışma: küçük bisikletli yaralandı

Kapaklı'da trafiğe kapalı bir caddede motosikletin çarptığı bisikletli çocuk yaralandı; sağlık ekipleri müdahale ederek çocuğu hastaneye kaldırdı.

Yayın Tarihi: 20.09.2026 01:45
Güncelleme Tarihi: 20.09.2026 01:45

Kapaklı'da trafiğe kapalı caddede çarpışma: küçük bisikletli yaralandı

Kapaklı'da caddede çarpışma

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, trafiğe kapalı bir yolda meydana gelen kazada bir çocuk yaralandı. Olay, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Cambazlar Caddesi üzerinde gerçekleşti.

olayın gelişimi:

Edinilen bilgiye göre, trafiğe kapalı olan Cadde'de bisikletiyle ilerleyen küçük yaştaki çocuk'a aynı yönde seyreden bir motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk yere düştü ve yaralandı.

müdahale ve soruşturma:

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yerdeki çocuğa olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza ile ilgili yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

KAPAKLI’DA MOTOSİKLET BİSİKLETLİ ÇOCUĞA ÇARPTI

KAPAKLI’DA MOTOSİKLET BİSİKLETLİ ÇOCUĞA ÇARPTI

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.