DOLAR
42,8 -0,03%
EURO
50,27 -0,22%
ALTIN
6.073,24 -1,69%
BITCOIN
3.839.001,4 -1,63%

Kahta'da batan teknede kaybolan Fatih Çakır'ın cenazesi bulundu

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Atatürk Barajı Göleti'nde alabora olan teknede kaybolan 30 yaşındaki Fatih Çakır'ın cenazesi, arama çalışmaları sonrası bulundu.

Yayın Tarihi: 22.12.2025 11:31
Güncelleme Tarihi: 22.12.2025 12:00

Kahta'da batan teknede kaybolan Fatih Çakır'ın cenazesi bulundu

Kahta'da batan teknede kaybolan Fatih Çakır'ın cenazesi bulundu

Atatürk Barajı Göleti'ndeki arama kurtarma çalışmaları sonucu cenaze çıkarıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Atatürk Barajı Göletinde balık tutmak için açılan teknede, tekninin henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora olması sonucu bir kişi suda kayboldu.

Teknede bulunan 5 arkadaş arasından 4 kişi kendi imkanları ve çevredekilerin yardımıyla kıyıya ulaşmayı başarırken, 30 yaşındaki Fatih Çakır sudan kayboldu.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, polis dalgıç ekipleri, jandarma ve AFAD ekiplerinin yürüttüğü yoğun arama kurtarma çalışmaları sonucunda, olaydan bir gün sonra Fatih Çakır’ın cenazesine ulaşıldı.

Cenaze sudan çıkartılarak Kahta İlçe Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Çakır’ın cenazesini teslim alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADIYAMAN’IN KAHTA İLÇESİNDE TEKNENİN ALABORA OLMASI SONUCU ATATÜRK BARAJI GÖLETİNDE SUDA KAYBOLAN...

ADIYAMAN’IN KAHTA İLÇESİNDE TEKNENİN ALABORA OLMASI SONUCU ATATÜRK BARAJI GÖLETİNDE SUDA KAYBOLAN ŞAHSIN CENAZESİ UZUN UĞRAŞLAR SONUCU BULUNDU.

ADIYAMAN’IN KAHTA İLÇESİNDE TEKNENİN ALABORA OLMASI SONUCU ATATÜRK BARAJI GÖLETİNDE SUDA KAYBOLAN...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.