Kahramanmaraş'ta doğalgaz hattında patlama: Onikişubat Beyazıtlı Bulvarı'nda altyapı çalışması sırasında

Onikişubat Beyazıtlı Bulvarı'nda altyapı çalışması sırasında doğalgaz hattında patlama meydana geldi; ekipler bölgeyi güvenlik altına aldı, inceleme sürüyor.

Yayın Tarihi: 06.06.2026 17:10
Güncelleme Tarihi: 06.06.2026 17:42

Kahramanmaraş'ta doğalgaz hattında patlama: Onikişubat Beyazıtlı Bulvarı'nda altyapı çalışması sırasında

Kahramanmaraş'ta doğalgaz hattında patlama: Onikişubat Beyazıtlı Bulvarı'nda altyapı çalışması sırasında

Olay

Kahramanmaraş merkez Onikişubat ilçesi Beyazıtlı Bulvarında, altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen patlamada çevre yoğun gaz kokusu ile etkilendi. İddiaya göre ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama gerçekleşti ve çevredeki iş yerleri ile binalardaki vatandaşlar panikle dışarı çıktı.

Görgü tanığı

Görgü tanıklarından esnaf Samer Koca, patlama anını şöyle aktardı: "Bir anda şiddetli patlama sesi duyduk. Hemen ardından yoğun bir doğalgaz kokusu çevreyi sardı. Patlamanın etkisiyle çevredeki iş yerlerinde yankılanmalar oldu. Vatandaşlar panikle dışarı çıkarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. İlk anda deprem olduğunu düşündük. Olayın üzerinden yaklaşık bir saat geçti, halen tedirginiz. Yetkililerin sorunu tamamen gidermesini bekliyoruz".

Müdahale ve inceleme

İhbar üzerine bölgeye doğalgaz, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin bölgede güvenlik önlemleri alarak gaz akışını kontrol altına almak için çalışma başlattığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

KAHRAMANMARAŞ'TA DOĞALGAZ HATTINDA ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA MEYDANA GELEN PATLAMA PANİĞE NEDEN...

KAHRAMANMARAŞ'TA DOĞALGAZ HATTINDA ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA MEYDANA GELEN PATLAMA PANİĞE NEDEN OLDU

KAHRAMANMARAŞ'TA DOĞALGAZ HATTINDA ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA MEYDANA GELEN PATLAMA PANİĞE NEDEN...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.