Kahramanmaraş'ta atış poligonundan silah ve fişek çalınması: Zanlı tutuklandı
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Dulkadiroğlu ilçesinde faaliyet gösteren özel bir atış poligonundan 2 tabanca ve yaklaşık 500 fişek çalındığı bilgisi üzerine soruşturma başlattı.
Yapılan çalışmada, zanlının 16 yaşındaki yabancı uyruklu H.E. olduğu ve Ahır Dağı eteklerindeki bağ evleri bölgesinde saklandığı tespit edildi.
Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla zanlı, Aslanbey Mahallesi'nde yakalandı. Zanlının üzerinde yapılan aramada 1 tabanca ile 48 fişek ele geçirilirken, bağ evleri bölgesinde yapılan aramada bir tabanca daha bulundu.
Adli süreç
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Kahramanmaraş'ta atış poligonundan tabanca ve fişek çalan şüpheli gözaltına alındı. Ekipler, zanlının 16 yaşındaki yabancı uyruklu H.E. olduğunu ve Ahır Dağı eteklerindeki bağ evleri bölgesinde saklandığını tespit etti. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla H.E'yi Aslanbey Mahallesi'nde gözaltına aldı.