Kahramanmaraş'ta Aşık Mahsuni Şerif Parkı'nda iki grup arasında kavga, polis müdahalesiyle sonlandı

Onikişubat ilçesi Yürükselim Mahallesi'ndeki Aşık Mahsuni Şerif Parkı'nda çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle sonlandırıldı; şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 01.06.2026 16:18
Güncelleme Tarihi: 01.06.2026 16:22

Kahramanmaraş'ta Aşık Mahsuni Şerif Parkı'nda iki grup arasında kavga, polis müdahalesiyle sonlandı

Kahramanmaraş'ta parkta çıkan kavga polis müdahalesiyle sonlandırıldı

Kahramanmaraş'ta, Onikişubat ilçesi Yürükselim Mahallesi'nde bulunan Aşık Mahsuni Şerif Parkı'nda iki grup arasında çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu.

Olayın gelişimi

Alınan bilgiye göre, parkta iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Polis müdahalesi ve sonrasındaki işlemler

Olay yerine gelen ekipler, kavgaya karışan şahısları ayırarak tarafları bölgeden uzaklaştırdı. Polis ekipleri, olaya karışan şahıslar hakkında adli işlem başlattı.

Ayrıca ekipler, parkta yaptıkları denetimde alkol kullandığı belirlenen kişileri de bölgeden uzaklaştırdı. Olayın ardından parkta kontroller sürdürüldü.

KAHRAMANMARAŞ'TA BİR PARKTA İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGA, POLİS EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SON...

KAHRAMANMARAŞ'TA BİR PARKTA İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGA, POLİS EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SON BULDU

KAHRAMANMARAŞ'TA BİR PARKTA İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGA, POLİS EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SON...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.