Kağıthane'de Engelliler Haftası'na özel kahvaltı programı
Kağıthane Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi öğrencileri ve aileleri için bir kahvaltı programı düzenledi.
Program ve gösteriler
Fatih Sultan Mehmet Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler tiyatro, folklor ve müzik gösterileri sundu. Katılımcılar program boyunca renkli ve samimi anlar yaşadı.
Belediye başkanının değerlendirmesi ve merkez çalışmaları
Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin etkinliğe katılarak öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilendi. Öztekin, Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi'nde yıl boyunca süren eğitim, atölye ve sosyal etkinliklerin engelli bireylerin toplumsal yaşama katılımını desteklediğini vurguladı.
Merkezde yürütülen resim, drama, müzik, ebru, el sanatları ve mutfak atölyelerinin kişisel gelişime katkı sunduğunu ve ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebileceği sıcak bir ortam oluşturulduğunu ifade etti.
Etkinlikten kareler
Kahvaltı programı sonunda katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi; öğrenciler aileleriyle birlikte eğlenceli anlar yaşadı.
KAĞITHANE BELEDİYESİ, 10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA ÖZEL BİR KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ. ENGELLİLER MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİN KATILDIĞI ETKİNLİKTE RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI.