Kadir Tatık kozlar mahallesinde halkın taleplerini dinledi ve çalışmaların yönünü belirledi

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Kozlar Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısında vatandaşların taleplerini dinleyip beklentilerle ilgili planları paylaştı.

Yayın Tarihi: 24.09.2026 13:29
Güncelleme Tarihi: 24.09.2026 13:29

Kadir Tatık kozlar mahallesinde halkın taleplerini dinledi ve çalışmaların yönünü belirledi

Kadir Tatık kozlar mahallesinde halk toplantısı gerçekleştirdi

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve belediye daire müdürleri, Halk Toplantısı kapsamında Kozlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının ana gündemi, mahalleye ilişkin ihtiyaçların tespiti ve yürütülecek çalışmaların mahalleyle paylaşılmasıydı.

ne konuşuldu:

Toplantıda mahalle sakinlerinin talep, görüş ve önerileri dinlendi; altyapı, kamu hizmetleri ve günlük yaşamı doğrudan etkileyen konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Belediye yetkilileri, vatandaşların ilettiği sorunları not alarak ilgili birimlerce değerlendirilmek üzere kayıt altına aldı ve planlanan çalışmaların kapsamı hakkında genel bilgilendirme sundu.

başkanın değerlendirmesi:

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Tatık, "Kozlar Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek Halk Toplantımızı gerçekleştirdik. Mahallemizin ihtiyaçlarını, taleplerini ve beklentilerini vatandaşlarımızdan doğrudan dinleyerek Kozlar’ımız için hayata geçirilebilecek çalışmaları hep birlikte değerlendirdik. Toplantımıza katılım sağlayan, görüş ve önerileriyle bizlere katkı sunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte dinliyor, birlikte çalışıyor, Tavas’ımızı birlikte büyütüyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, toplantıda dile getirilen önceliklerin takip edileceğini belirtti ve mahalleyle iletişimin süreceği vurgulandı. Halk Toplantıları, doğrudan geri bildirim alma ve yerel hizmetlerin yönlendirilmesi açısından düzenli olarak sürdürülecek.

TAVAS BELEDİYE BAŞKANI KADİR TATIK, HALK TOPLANTISI KAPSAMINDA KOZLAR MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA...

TAVAS BELEDİYE BAŞKANI KADİR TATIK, HALK TOPLANTISI KAPSAMINDA KOZLAR MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ. TOPLANTIDA MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEP VE BEKLENTİLERİ DİNLENİRKEN, PLANLANAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA DA BİLGİ VERİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.