Kaçmak için köprüden dereye atladı, ayağı kırıldı ve hastanelik oldu

Esenyurt'ta 3 hırsızlık kaydı bulunan Reyhan Karakuş, polis 'dur' ihtarına uymayıp köprüden dereye atladı; ayağı kırılan kadın hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 21.09.2026 10:56
Güncelleme Tarihi: 21.09.2026 10:56

Kaçmak için köprüden dereye atladı, ayağı kırıldı ve hastanelik oldu

Olayın gelişimi

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dün yaşanan olayda, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir kadın kaçış girişiminde bulundu. Şahıs, kimliği Reyhan Karakuş olarak belirlenen ve 3 farklı hırsızlık suçundan kaydı bulunan kişi olarak tespit edildi.

Kovalamaca sırasında Karakuş, bulunduğu köprüden dereye atlayarak kaçmayı denedi. Atlayışın ardından kadının bacağında kırıklar oluştu ve olay yerindeki polisler tarafından ilk müdahale gerçekleştirildi.

Kovalamaca anı ve müdahale:

Polis ekipleri, kaçışın ardından yaralı kadına olay yerinde ilk yardım uyguladı ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan müdahale sonrası, ayağında kırık olduğu belirlenen Karakuş, ambulansla hastaneye sevk edildi.

Görüntülerde görülenler:

Olay anına ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarında, Karakuş'un köprüden atlayış anı, düştüğü nokta ve polis ekiplerinin müdahale çabaları yer aldı. Görüntülerde yaralanma sonrası sağlık ekiplerinin gelişine dek polislerin sahadaki çalışması da görülüyor.

Yetkililer tarafından yapılan çalışmaların ardından, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi; kamera kayıtları delil olarak dosyaya eklendi ve olay yerinde yapılan ilk işlemler kayıt altına alındı.

ESENYURT’TA 3 FARKLI HIRSIZLIK SUÇUNDAN KAYDI BULUNAN REYHAN KARAKUŞ İSİMLİ KADIN, POLİS...

ESENYURT’TA 3 FARKLI HIRSIZLIK SUÇUNDAN KAYDI BULUNAN REYHAN KARAKUŞ İSİMLİ KADIN, POLİS EKİPLERİNİN "DUR" İHTARINA UYMAYARAK KAÇMAYA BAŞLADI. KÖPRÜDEN DEREYE ATLAYARAK KAÇMAK İSTEYEN KADININ AYAĞINDA KIRIKLAR OLUŞURKEN, SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN İLK MÜDAHALENİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.