Bist 100
10.247,75 0%
DOLAR
32,28 0,08%
EURO
34,92 0,27%
ALTIN
2.384,49 0,13%

Kabızlıktan 5 dakikada kurtarıyor! Kahvenin içine atıp içince tuvaletten çıkamayacaksınız!

Türk kahvesi, lezzeti, aroması ve sağlığa katkılarıyla çok sevilen bir içecek. Türk kahvesinin herkesin damak zevkine göre farklı çeşitleri var. Kimileri şeker koymadan sade içerken kimileri de orta ya da bol şekerli sever. Türk kahvesi, aynı zamanda kilo vermek isteyenlerin de tercihi. Her gün 1 fincan Türk kahvesi, metabolizmanızı ve yağ yakmanızı hızlandırıyor. Türk kahvesini tarçınla ya da tereyağlı olarak hazırlayıp içerseniz, daha çabuk kilo vermenin yanı sıra gün içinde daha uzun süre tok kalıyorsunuz. Bu harika Türk kahvesi tarifini denemeden geçmeyin.

Yayın Tarihi: 09.03.2024 12:13
Güncelleme Tarihi: 09.03.2024 12:13

Kabızlıktan 5 dakikada kurtarıyor! Kahvenin içine atıp içince tuvaletten çıkamayacaksınız!

Türk kahvesi, hem lezzetli hem de sağlıklı bir içecek. Türk kahvesi, kilo vermenize de yardımcı oluyor. Spor yaparken ya da egzersiz yaparken Türk kahvesi içerseniz, daha fazla yağ yakabilirsiniz. Türk kahvesi, bacaklarınızdaki ve kalçalarınızdaki yağları eritmek için de birebir. Türk kahvesini egzersizden önce içmeyi unutmayın.

türk kahvesi

YAĞ YAKIMINA YARDIMCI

Türk kahvesi, kafein içeriği sayesinde yağ yakmanıza yardımcı oluyor. Türk kahvesini değişik şekillerde hazırlayarak kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz. Özellikle kilo vermeye çalışanlar Türk kahvesini tarçınlı ya da tereyağlı olarak içiyor.

Türk kahvesi, şekersiz içildiğinde çok az kalori içeriyor. Bu da metabolizmanızı canlandırıyor. Bölgesel olarak yağ yakmanıza da yardımcı oluyor. Türk kahvesi, antioksidan bakımından zengin bir içecek. Bu da kilo vermenizi kolaylaştırıyor. Türk kahvesi, kafein açısından da oldukça yüksek. Bu da metabolizmanızı hızlandırıyor. Metabolizması yavaş olanlar, her gün 1 fincan Türk kahvesi içerek bunu değiştirebilir.

türk kahvesi

HEM UYKUSUZLUĞA İYİ GELİYOR HEM ENERJİ VERİYOR

Türk kahvesi, hem enerji veren hem de uykusuzluğu gideren bir içecek. Kahve içmek, bağırsak ve kolon kanserine karşı koruyucu etki gösterir. Öğün sonrası Türk kahvesi, sindirimi kolaylaştırır. Şekersiz Türk kahvesi, mide ve kilo problemlerine iyi gelir. Kolesterol seviyesini düşürür, kalp ve damar sağlığını destekler. Depresyon belirtilerini hafifletir, stresi azaltır. Türk kahvesi, hafızayı kuvvetlendirir. Sosyal hayatınızı canlandırır. Türk kahvesi, ağrılara karşı da etkilidir.

türk kahvesi

TOKLUK HİSSİNİ ARTIRIYOR

Tereyağı ve kahve, birlikte kullanıldığında pek alışılmış bir ikili değil ama bu karışımın gün içinde tokluk hissi verdiğini biliyor muydunuz? Tereyağlı kahve içmek, midede dolgunluk sağlayarak açlık ataklarını önler. Ayrıca kahvedeki yüksek oranda yağ, iştahınızı keserek kilo kontrolüne yardımcı olur. Türk kahvesini tereyağı ile hazırlayıp içerseniz, spor yapmadan önce vücudunuza enerji kazandırabilirsiniz. Tereyağlı Türk kahvesi, metabolizmanızı hızlandırarak yağ yakmanızı kolaylaştırır.

NOT: Kahveye tereyağı katmak, kendi başına zayıflatmaz. En iyi sonuçları almak için sağlıklı beslenme ve egzersiz yapmalısınız.

Tarçın, kilo vermenize yardımcı olabilecek baharatlardan biridir. Tarçın, tatlı ihtiyacınızı azaltır ve kan şekerinizi dengelemeye yardımcı olur. Tarçın, Türk kahvesine katılarak da içilebilir. Türk kahvesine tarçın ekleyerek içenler, yağ yakma hızlarının arttığını belirtiyor. Ayrıca tarçınlı Türk kahvesi, doygunluk hissi vererek kalori alımınızı sınırlar. Fazla kilolarınızdan kurtulmak ve hızlı zayıflamak istiyorsanız, Türk kahvesini tarçınla hazırlayıp içebilirsiniz.