Fenerbahçe'nin Şampiyonluk İhtimali Üzerine Değerlendirmeler
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Reeder Samsunspor ile oynanan ve 0-0 berabere biten maçın ardından düzenlediği basın toplantısında şampiyonluk şansının zorluğuna dikkat çekti. Mourinho, "Şampiyonluk şansı çok zor olacak ama matematiksel olarak hala mümkün. Bir maçımız eksik. Bunu kazanırsak puan farkını düşürebiliriz" ifadelerini kullandı.
Basın Toplantısında Dikkat Çekici Açıklamalar
Ülker Stadı’ndaki müsabakanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Mourinho, toplantıya girmesinin uzun sürmesine değinerek, "Ben burada kazanamadığımız için bulunuyorum. Eğer kazanmış olsaydık burada olmazdım. Bir sonraki sefer, kazanmış veya kazanmamış olsak bile bir saatten fazla beklersem toplantıyı bırakırım. Bu saygısızlık, bunun gazetecilerin hatası olmadığını düşünüyorum" dedi.
Maçta Takımın Performansı
Mourinho, takım planıyla ilgili gelen soruya ise “Hangi takımın planı vardı, kaleye bir şutu bile olmayan takımın mı yoksa birçok pozisyonu kaçıran takımın mı?” şeklinde sitemkar bir yanıt verdi. Şampiyonluk kaliteleri hakkında bilgi vermezken, lider durumundaki takımın puan kaybetmesinin zor olacağını ifade etti.
Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin Hakkında Açıklamalar
Mourinho, Cenk Tosun hakkında, "Cenk'i çok fazla kullanamadım çünkü dördüncü forvet durumunda. Acil durumlar için kulübede bulunduruyorum" dedi. Ayrıca, Allan Saint-Maximin ile ilgili yapılan çalışmalara dair, "Maximin'in son 3 ayda 4 gün üst üste antrenman yaptığı bir dönem olmadı. Fiziksel anlamda düşük bir antrenmanda en fazla koşan kişi bendim" ifadelerini kullandı. Mourinho, Maximin'in form konusunda yetersiz olduğunu vurgulayarak, "İstediği fotoğrafı paylaşsın, ama maalesef kendisi antrenman yapmıyor" diyerek eleştirilerini pekiştirdi.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Reeder Samsunspor takımları Ülker Stadı'nda karşılaştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Reeder Samsunspor takımları Ülker Stadı'nda karşılaştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.