Günlerdir gündemde olan Fenerbahçe’de yeni başkanlık tartışmalarının arasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Aktarılanlara göre mevcut Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör için Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmede Mourinho ile başkan Ali Koç’un hafta sonu yüz yüze görüşeceği ve sonrasında da resmi olarak anlaşma imzalarının atılacağı öğrenildi. Bu kapsamda Ali Koç’un önümüzdeki saatlerde Londra’ya giderek teknik direktör Mourinho ile 2+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacağı aktarıldı.
Bir diğer yandan Ali Koç’un yeni yönetimde yer verdiği Acun Ilıcalı da söz konusu görüşmeyede yer alacak. Bu 3 ünlü isim, görüşmenin yanı sıra yarın oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini de beraber izleyecek.
Aziz Yıldırım açıkladı: İmzalayın dedim
Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda aday olan eski başkan Aziz Yıldırım, anlaşmaya yönelik ilk yorumu yapan isim oldu. Mersinli üyelerle bir arada Aziz Yıldırım'ın sözleri ise sosyal medya hesabından şöyle paylaşıldı: