Jandarma Genel Komutanlığı'nın 187'nci kuruluş yıl dönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakıldı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 187'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören tamamlandı.

Yayın Tarihi: 15.06.2026 11:24
Güncelleme Tarihi: 15.06.2026 11:33

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 187'nci kuruluş yıl dönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakıldı

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 187'nci kuruluş yıl dönümü töreni

Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda çelenk bırakma

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen törende, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakıldı. Jandarma Genel Komutanlığı'nın 187'nci kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor; bu tören de yıl dönümü programı kapsamında gerçekleştirildi.

Törene İstanbul İl Jandarma Komutanı Korgeneral Yusuf Kenan Topcu ve beraberindeki heyet katıldı. Topcu tarafından anıta çelenk konulmasının ardından tören programı sürdürüldü.

Çelengin anıta bırakılmasını takiben şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve daha sonra İstiklal Marşı okundu. Heyetin anıt önünde toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.

İSTANBUL İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞININ KURULUŞUNUN 187’NCİ YIL...

İSTANBUL İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞININ KURULUŞUNUN 187’NCİ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN TÖRENLE TAKSİM CUMHURİYET ANITI’NA ÇELENK BIRAKILDI.

İSTANBUL İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞININ KURULUŞUNUN 187’NCİ YIL...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.