Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Jaffrey Epstein davasında son bölüm açıklandı! Dosyadan Türk ismi de çıktı

Jeffrey Epstein davasında açıklanan son bölümde bir Türk vatandaşın isminin geçtiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 17:18
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 17:18

Jaffrey Epstein davasında son bölüm açıklandı! Dosyadan Türk ismi de çıktı

ABD’de pedofili, cinsel istismar, fuhuş ağı kurma suçlarından yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein davasında son bölüm yayımlandı. Davada 1972 doğumlu B.K. isimli bir Türk’ün de adının geçtiği öğrenildi. Peki Epstein ile çalıştığı iddia edilen B.K. isimli Türk örgütte hangi konumdaydı? 

Bundle’da yer alan yeni bir habere göre Jeffrey Epstein davasının son bölümünde bir Türk vatandaşın adının geçtiği öğrenildi. 17 yaşındayken istismar edildiği gereğiyle Virginia Roberts’in açtığı davada adı geçen B.K. isimli Türk, 1972 doğumlu. Prens Andrew’un avukatları ise dosyada adı geçen B.K. isimli Türk vatandaşına ulaşmaya çalışacağını aktardı. 

jeffrey epstein

B.K. isimli Türk kim? 

Dosyalarda adı B.K. olarak geçen 1972 doğumlu Türk vatandaşının dosyayla olan bağlantısı bilinmiyor. Ancak 90’lı yıllarda bu kişinin Türkiye’de bir güzellik yarışmasında derece yaptığını ve o dönemde Amerika’da ikamet ettiği biliniyor. 

Epstein adasını ziyaret ettiği yıllarda 29 yaşında olduğu öğrenilen B.K. aynı zamanda 5 dil konuşuyor, sporla ilgileniyor. Hatta öyle ki Defne Samyeli ile aynı güzellik yarışmasında dahi yer almış. Lise eğitimini İstanbul’da bir Alman lisesinde aldığı bilinen B.K. yabancı kaynaklarda Epstein’in yatırım ve gayrimenkul çalışanı olarak geçiyor. 

Son yayımlanan dava dosyalarında özel pilotu David Rogers tarafından verilen ifadeye göre B.K. birçok kez Lolita Express isimli uçakla yolculuk da yapmış. Kayıtlara göre B.K. hakkında herhangi bir istismar suçlaması yok ancak yine kayıtlar Epstein ile çalıştığını açıkça gösteriyor. 

B.K. Epstein'in örgütünde ne iş yapıyordu? 

donald trump jeffrey epstein

B.K. hakkında bir sorgulama yapılmadan örgütteki bağlantısının ne olduğunu söylemek çok zor. Ancak Lolita Express uçağında Ghislaine Maxwell ile uçtuğu bilinen bilgiler arasında yer alıyor. Hatta öyle ki Prens Andrew’un istismar ettiği iddia edilen Virginia Roberts’ın da defalarca B.K. ile uçtuğu kayıtlarda yer alıyor. 

B.K. Türkiye’ye yerleşmiş! 

Türkiye bağlantılarını kullanarak Amerika’dan ayrılan B.K. Türkiye’ye yerleşti. Adalarda bir züccaciye ve Beşiktaş’ta bir gayrimenkul şirketi olan B.K. ile Epstein arasında nasıl bir ilişki olduğu hala tam olarak bilinmiyor.