DOLAR
42,81 -0,18%
EURO
50,21 -0,02%
ALTIN
5.978,41 -0,34%
BITCOIN
3.757.179,79 -3,49%

İzmit'te kırsal alana düşen İHA için jandarma inceleme başlattı

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Çubuklubala Mahallesi'nde bulunan hareketsiz İHA için jandarma sevk edildi; bölgede inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 19.12.2025 15:44
Güncelleme Tarihi: 19.12.2025 15:48

İzmit'te kırsal alana düşen İHA için jandarma inceleme başlattı

İzmit'te kırsal alana düşen İHA için jandarma inceleme başlattı

Çubuklubala Mahallesi'nde bulunan İHA, vatandaşların ihbarı üzerine ekipleri harekete geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı kırsal Çubuklubala Mahallesi sınırlarında arazide hareketsiz halde bulunan bir insansız hava aracı (İHA), çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi.

Vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden ekipler yapılan ilk tespitlerin ardından düşen İHA ile ilgili inceleme başlattı.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, olayla ilgili soruşturma ve teknik inceleme işlemleri yürütülüyor. Gelişmeler hakkında resmi açıklama yapıldıkça bilgi verileceği bildirildi.

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE TARLAYA DÜŞEN İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) EKİPLERİ HAREKETE...

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE TARLAYA DÜŞEN İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ.

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE TARLAYA DÜŞEN İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) EKİPLERİ HAREKETE...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.