İzmit'te bir iş yerinde tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü, şüpheli yakalandı

İzmit'te akşam saatlerinde bir işletmenin ikinci katında eski eşini bacağından bıçaklayan şüpheli, sağlık ve polis müdahalesiyle kısa sürede yakalandı.

Yayın Tarihi: 12.10.2026 20:23
Güncelleme Tarihi: 12.10.2026 20:39

İzmit'te bir iş yerinde tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü, şüpheli yakalandı

Olayın gelişimi:

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde bir işletmenin ikinci katında meydana gelen olayda, iddialara göre bir kişi henüz bilinmeyen nedenle eski eşini bacağından bıçakladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis müdahalesi ve yakalama:

Olayın ardından bölgeden uzaklaşan şüpheli, kısa sürede yapılan çalışmalar sonucu Sabri Yalım Parkı yakınlarında polis ekiplerince yakalandı. Olay yerine intikal eden ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı ve soruşturma başlattı.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE ESKİ EŞİNİ BACAĞINDAN BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİ, POLİS EKİPLERİNCE KISA...

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE ESKİ EŞİNİ BACAĞINDAN BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİ, POLİS EKİPLERİNCE KISA SÜREDE YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.