İzmir Karabağlar'da parkta oyun oynayan 2 yaşındaki çocuğa bıçaklı saldırı
Olay
Olay, saat 17.00 sıralarında Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi 4263 Sokak'ta bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre parkta oyun oynayan S.E. (2), kimliği henüz belirlenemeyen ve madde etkisinde olduğu öne sürülen bir şüphelinin saldırısına uğradı.
Şüpheli, elindeki bıçakla çocuğun boğazından yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptı ve küçük çocuk ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Soruşturma ve gözaltı
Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olayı gerçekleştireni tespit ederek adresini belirledi.
Şüpheli, evine düzenlenen operasyonla suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
BOĞAZINDAN YARALANAN S.E. (2) HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINIRKEN, KAÇAN ZANLI POLİS EKİPLERİNCE KISA SÜREDE YAKALANDI.