İzmir Karabağlar’da operasyonda 17 bin 460 uyuşturucu hap ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Karabağlar'da düzenlenen operasyonda Doğanay Mahallesi'ndeki adreste 17.460 sentetik hap, bir ruhsatsız tabanca ve bir miktar esrar ele geçirildi; 1 şüpheli gözaltında.

Yayın Tarihi: 29.01.2026 13:08
Güncelleme Tarihi: 29.01.2026 13:08

İzmir Karabağlar’da operasyonda 17 bin 460 uyuşturucu hap ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İzmir Karabağlar’da gerçekleştirilen operasyon: 17 bin 460 sentetik hap ele geçirildi

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ekipleri, Doğanay Mahallesi’ndeki bir adresi takibe alarak, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Operasyon ve bulgular

Polis ekipleri, dün sabah saat 10.00 sıralarında belirlenen adrese operasyon düzenledi. Adreste yapılan detaylı aramalarda 17.460 adet sentetik hap, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli ve adli süreç

Operasyon kapsamında S.A.G. (46) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti' ve 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından adli makamlara teslim edildi.

Olay, kolluk kuvvetlerinin uyuşturucu madde ticaretine karşı yürüttüğü takip ve operasyonların bir örneğini oluşturuyor; ele geçen miktar, soruşturmanın yönü ve olası bağlantılar açısından adli işlem sürecinde değerlendirilecek.

İZMİR’İN KARABAĞLAR İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN BİR ADRESE DÜZENLENEN OPERASYONDA, 17 BİN...

İZMİR’İN KARABAĞLAR İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN BİR ADRESE DÜZENLENEN OPERASYONDA, 17 BİN 460 ADET UYUŞTURUCU HAP İLE RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.