DOLAR
42,7 -0,03%
EURO
50,09 0,11%
ALTIN
5.936,94 -0,31%
BITCOIN
3.719.284,18 0,64%

İzmir'deki Alışveriş Merkezinde Sahipsiz Köpeğin Saldırdığı 3 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

İzmir'de bir alışveriş merkezinde sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 3 yaşındaki çocuk yaralandı. Aile, şikayette bulundu.

Yayın Tarihi: 04.03.2025 16:53
Güncelleme Tarihi: 04.03.2025 17:14

İzmir'deki Alışveriş Merkezinde Sahipsiz Köpeğin Saldırdığı 3 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

İzmir Karşıyaka'da Sahipsiz Köpek Saldırısı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir alışveriş merkezinde sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan 3 yaşındaki Elif Dua Alpaydın yaralandı. Aile, olay sonrası alışveriş merkezi yönetimi ile köpeği beslediğini iddia ettikleri mağazadan şikayetçi oldu.

Olayın Gelişimi

Aliağa ilçesinde yaşayan Fatih Mehmet Alpaydın, 2 Mart'ta eşi ve çocuklarıyla birlikte alışveriş merkezine gitti. O sırada Elif Dua Alpaydın, bir mağazanın önündeki sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı. Baba Alpaydın, olayın, eşinin ve kızının bir mağazaya giriş yapmaya çalıştıkları esnada meydana geldiğini söyledi.

Alpaydın, mağaza önündeki koltukta sahipsiz bir köpek olduğuna dikkat çekerek, "O esnada koltuğun üzerindeki köpeğin önünden geçmek zorunda kalıyorlar. Kızım elini uzatıyor köpeği sevmek için, köpek saldırarak kızımı alnından ve dudağından ısırarak yaraladı, yanağı da morarıyor," şeklinde konuştu.

Güvenlik Personelinin Tepkisi

Olay anında eşinin çığlık atması sonucu güvenlik personelinin geldiğini ifade eden Alpaydın, güvenlik görevlisine sahipsiz köpeğin dışarı çıkarılması talebinde bulunduğunu belirtti. Alpaydın, güvenlik görevlisinin sahipsiz köpeğin kendilerine de saldırdığını belirtmesi üzerine durumun böyle geliştiğini söyledi.

Psikolojik Etkileri ve Tedavi Süreci

Kızının Aliağa Devlet Hastanesi'nde tedavi edildiğini ve koruyucu aşılarının yapıldığını dile getiren Alpaydın, "Ailece psikolojimiz bozuldu. Kızım ve olay sonrasında kardeşini gören 5 yaşındaki ağabeyi anneden babadan ayrı uyumak ve odalarında tek başına oynamak istemiyorlar. Gece uyuyamıyorlar. Travmayı atlatamazlarsa destek alacağız," dedi.

Olayın ardından karakola giderek şikayette bulunduğunu belirten Alpaydın, "Bazı mağazalar, vatandaşların ilgisini çekmek için sokak hayvanlarının orada bulunmasını bir nevi reklama dönüştürmüşler. Sorumluların cezalandırılmasını istiyorum," şeklinde konuştu. Saldırgan köpeğin karantinaya alındığı bilgisi de verildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, alışveriş merkezinde sahipsiz köpeğin saldırdığı 3 yaşındaki  Elif...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, alışveriş merkezinde sahipsiz köpeğin saldırdığı 3 yaşındaki Elif Dua Alpaydın yaralandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, alışveriş merkezinde sahipsiz köpeğin saldırdığı 3 yaşındaki  Elif...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, alışveriş merkezinde sahipsiz köpeğin saldırdığı 3 yaşındaki Elif Dua Alpaydın yaralandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı