İzmir'de Cezaevi Nakil Araçlarına Uyuşturucu İhbarı
İzmir'de, cezaevi nakil aracının altına uyuşturucu saklayarak yakalanan şüpheli, gözaltına alındı ve tutuklandı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan tutuklu ve hükümlüleri İzmir Eğitim Diş Hastanesi'ne taşıyan aracın altına uyuşturucu yerleştirildiği ihbarı aldı.
Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Ekipler, arama yaparak cezaevi nakil aracının alt kısmında poşet içerisinde ve çoraba sarılı şekilde 1216 adet uyuşturucu hap buldu.
Güvenlik Kameraları Olayı Belgeledi
Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheli Ö.K. (36) olduğunu belirleyerek gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki ifadesine göre, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olan bir kişiyle telefon aracılığıyla irtibat kurduğunu ve bu kişinin kardeşi tarafından sağlanan uyuşturucu hapları bırakmasının karşılığında 5 bin lira aldığını açıkladı.
Adalet Süreci Başladı
Yürütülen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.K., tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi; görüntülerde bir kişinin aracın altına paket bırakması net bir şekilde yer aldı.