İzmir'de dünya kupası heyecanı dev ekranlarda yaşanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2026 Dünya Kupası'nda A Milli Takım maçlarını Bornova, Göztepe, Karşıyaka ve Buca'daki dev ekranlarla halkla buluşturacak.

Yayın Tarihi: 13.06.2026 16:50
Güncelleme Tarihi: 13.06.2026 16:54

İzmir'de dünya kupası heyecanı dev ekranlarda yaşanacak

İzmir'de dünya kupası heyecanı dev ekranlarda yaşanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2026 FIFA Dünya Kupası kapsamında A Milli Takım'ın maçlarını kentin dört noktasına kurulacak dev ekranlar aracılığıyla futbolseverlerle buluşturacak.

izleme noktaları

İzmir'de ortak izleme noktaları olarak belirlenen adresler şunlar: Bornova Büyük Park, Göztepe Sahil Denizatı Parkı, Karşıyaka Yasemin Kafe önü ve Buca Hasanağa Parkı.

maç takvimi

A Milli Takım'ın İzmir'de kurulacak dev ekranlarda yayınlanacak karşılaşmaları şöyle planlandı: yarın TSİ 07.00'de Avustralya, 20 Haziran saat 06.00'da Paraguay ve 26 Haziran saat 05.00'te ABD.

Turnuva, ABD, Meksika ve Kanada ev sahipliğinde düzenleniyor; İzmir'deki yayınlar kentin farklı bölgelerinde ortak bir heyecan yaratmayı amaçlıyor.

İZMİR'DE DÜNYA KUPASI HEYECANI DEV EKRANLARDA YAŞANACAK  (ARŞİV)

İZMİR'DE DÜNYA KUPASI HEYECANI DEV EKRANLARDA YAŞANACAK (ARŞİV)

İZMİR'DE DÜNYA KUPASI HEYECANI DEV EKRANLARDA YAŞANACAK  (ARŞİV)

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!