Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

İşte Benim Stilim ile ünlenen fenomen Yağmur Tektaş ölü bulundu!

İşte Benim Stilim ile ünlenen fenomen Yağmur Tektaş, ABD'de kaldığı evde ölü halde bulundu! Ailesi Taktaş'ın sevgilisinden şüphelenirken, olaya yönelik soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 22.04.2024 10:08
Güncelleme Tarihi: 22.04.2024 10:08

İşte Benim Stilim ile ünlenen fenomen Yağmur Tektaş ölü bulundu!

Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasına katılan ve bu yarışma ile birlikte ünlenen 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, ABD’de kaldığı evde ölü bulundu! 

Katıldığı televizyon programı ile ünlenen Yağmur Taktaş, ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Adanalı sosyal medya fenomeninin geçtiğimiz haftalarda ölü bulunmasının ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldı. Otopsi sonrası Taktaş’ın cenazesi uçak yardımıyla önceki gün Adana’ya getirildi. Daha sonra ise Kabasakal Mezarlığı’nda defin işlemi gerçekleştirildi. 

yağmur taktaş

Tüm paylaşımlar kaldırıldı, profil resmine Exorcist koyuldu! 

Öte yandan Yağmur Tektaş’ın Instagram profilinde de tüm paylaşımlar kaldırıldı. Hatta profil fotoğrafına da Exorcist filmindeki Regan karakterinin görseli koyuldu. Ancak bu işlemler Taktaş öldükten sonra yapıldığından, kimin profille ilgilendiği bilinmiyor. 

Amerika’daki eski sevgilisi öldürdü! 

yağmur taktaş

Blog Yağmur isimli sayfada yer alan haberlere göre Taktaş’ın Amerika’da yaşayan eski sevgilisi tarafından arefe günü öldürüldüğü öne sürüldü. Hatta öyle ki Taktaş’ın ölmeden önce annesine “Türkiye’ye benim ölüm gelir” ifadelerini kullandığı iddia edildi. 

Taktaş’ın ailesi ise daha önce darbedilip dalağını kaybeden kızlarının, Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F’den şikayetçi oldu. Olaya yönelik soruşturma başlatılırken, şimdilik cinayeti kimin işlediği net bir şekilde bilinmiyor.