DOLAR
42,69 -0,01%
EURO
50,14 -0,04%
ALTIN
5.933,78 -0,61%
BITCOIN
3.821.575,39 -0,97%

İstanbul Sultangazi'de 3 gündür kayıp olan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk için arama sürüyor

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde 22 Ağustos'ta evden çıkan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk Muhammed Hac Rabia üç gündür kayıp; polis arama başlattı.

Yayın Tarihi: 25.08.2025 18:07
Güncelleme Tarihi: 25.08.2025 18:07

İstanbul Sultangazi'de 3 gündür kayıp olan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk için arama sürüyor

İstanbul Sultangazi'de 3 gündür kayıp olan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk için arama sürüyor

22 Ağustos'ta evden çıktı; son görüldüğü yer otobüs ve tramvay durağı

Muhammed Hac Rabia adlı, 12 yaşındaki ve Suriye uyruklu çocuğun, Sultangazi Cebeci Mahallesi'ndeki evinden 22 Ağustos Cuma günü çıktıktan sonra geri dönmemesi üzerine ailesinin polise başvurmasıyla arama başlatıldı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri kayıp çocuğu bulmak için çalışma yürütüyor. Ailenin verdiği bilgilere göre, çocuk cuma namazı için evden çıktıktan sonra geri dönmedi.

Dayısı Nur Rabia, yeğeninin en son Arnavutköy bölgesinde bir İETT otobüsünde görüldüğünü belirtti. Cebeci Mahallesi Muhtarı İbrahim Demir ise çocuğun Mescidi Selam Tramvay Durağı civarında Suriye uyruklu kişiler tarafından görüldüğünü aktardı.

Bu süreçte, 22 Ağustos'ta çocuğun Arnavutköy güzergahında bir İETT otobüsünde yolculuk yaptığı anlar, başka bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, oturarak yolculuk yapan çocuğa başka bir yolcunun yanına giderek adres ve telefon sormaya çalıştığı, çocuğun ise kafasını sallayarak yanıt verdiği görülüyor.

Arama çalışmaları ve aile açıklamaları, kaybolma vakasının takip edildiğini ve ilgili birimlerin olaya ilişkin yürüttüğü çalışmanın süregeldiğini gösteriyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı