İstanbul'da 'GENÇFEST: Bir Gençlik Festivali' Düzenlendi
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları, Zeytinburnu'ndaki Basketbol Gelişim Merkezi'nde 'GENÇFEST: Bir Gençlik Festivali'ni düzenledi. Festivalin açılış konuşmasını, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş yaptı. Etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
Gençlerin Geleceği ve Terörsüz Türkiye
Ibiş, gençlerin geleceği için en büyük özgürlüğün terörsüz bir Türkiye'de yaşamak olduğuna dikkat çekti. 'Terörsüz Türkiye, bir genç için en büyük özgürlüktür' diyen İbiş, gençlerin fikir özgürlüğüne, eğitim hakkına ve üretme fırsatına sahip olmalarının önemine vurgu yaptı.
Gençliğin Rolü ve Liderlik
İbiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerin lideri olarak tanımlandığını belirterek, 'Gençler, kapalı kapılar ardında rüşvet pazarlığı yapanlara değil, milletin helalini millete harcayanlara güvenir' dedi. Ayrıca gençlerin, Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin asli unsurları olduğunu ifade etti.
Emperyal Senaryolara Karşı Durma Vurgusu
Ibiş, gençlerin emperyal senaryolar karşısında Türkiye Yüzyılı'nın onurunu temsil ettiğini belirterek, 'Bizler TEKNOFEST kuşağı olarak her alanda muvaffak olup, liderimizle birlikte dünyayı sallamaya devam edeceğiz' dedi.
Etkinlikte Konserler
GENÇFEST, gençlik ruhunu pekiştiren bir atmosferde gerçekleşti. Etkinlikte ünlü sanatçılar Erdem Kınay, Ferhat Göçer ve Sagopa Kajmer sahne alarak katılımcılara müzik ziyafeti sundu.
Yusuf İbiş, gençlerin yarın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte yürüyeceklerine inançlarını dile getirerek, Türkiye'nin terörle mücadelesinde gelinen noktayı da vurguladı. 'Gençler olarak biliyoruz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere bırakacağı en büyük miras 'Terörsüz Türkiye'dir' dedi.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarınca İstanbul'da düzenlenen "GENÇFEST: Bir Gençlik Festivali" programında konuşma yaptı.