DOLAR
42,71 -0,04%
EURO
50,34 -0,26%
ALTIN
5.904,98 0,04%
BITCOIN
3.716.182,04 -1,35%

İstanbul'da bir kişi sattığı aracı yedek anahtarla geri çaldı

İstanbul Arnavutköy’de ilginç bir olay yaşandı. Bir kişi, sattığı otomobili yedek anahtarla geri çalarak alıcıyı dolandırdı. Ancak güvenlik kamerasına yakalanan zanlı, polis tarafından tutuklandı.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 12:52
Güncelleme Tarihi: 02.11.2023 12:52

İstanbul'da bir kişi sattığı aracı yedek anahtarla geri çaldı

İstanbul Arnavutköy’de yaşanan olayda, bir kişi sattığı otomobili yedek anahtarla geri çalarak hem alıcıyı hem de polisi şaşırttı. Zanlının kimliği güvenlik kamerasından tespit edildi. İstanbul Arnavutköy’de, ikinci el otomobil almak isteyen bir vatandaş, büyük bir dolandırıcılık olayına kurban gitti. Aldığı otomobilin ertesi gün yedek anahtarla çalındığını fark eden vatandaş, polise başvurdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemede park halindeki otomobilin yedek anahtarı kullanılarak çalındığı tespit edildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen şüpheli K.İ. (24), Avcılar’da belirlenen adreste gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada 3 silah, şarjörler ile 104 fişek ele geçirildi.

Toplam 6 suç kaydı olduğu belirlenen şüpheli, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yazar
EDİTÖR

masallahd