Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İsrail güçleri kadınlar da dahil çok sayıda sivili gözaltına aldı!

Şifa Hastanesi'ni yerle bir ederek geri çekilen İsrail ordusu, aralarında kadın da bulunan çok sayıda sivili alıkoyarak gözaltına aldı.

Yayın Tarihi: 01.04.2024 12:22
Güncelleme Tarihi: 01.04.2024 12:22

İsrail güçleri kadınlar da dahil çok sayıda sivili gözaltına aldı!

İşgal altındaki Batı Şeria’da çeşitli kentlerde baskın düzenleyen İsrail güçleri, aralarında kadın da bulunan çok sayıda sivili gözaltına aldı. 

Şifa Hastanesi’ni yerle bir ederek geri çekilen ve yüzlerce Filistinliyi alıkoyan İsrail güçleri, bölgedeki zulmüne devam ediyor. Alınan bilgilere ve görgü tanıklarından gelen açıklamalara göre İsrail güçleri, Batı Şeria’daki Cenin, Tulkerim, Ramallah, El Halil, Selfit ve Kalkilya kentlerinde çeşitli baskınlar düzenledi. Düzenlenen yeni baskınlarda aralarında kadın da olmak üzere çok sayıda Filistinlinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Şifa Hastanesi’ni yerle bir ettiler! 

İsrail güçleri tarafından gelen doğrulama haberleri ve görgü tanıklarının ifadelerine göre İsrail, bugün Şifa Hastanesi’ndeki güçlerini geri çekti. Ancak çıkan İsrail askerleri tüm sağlık kompleksini, içindeki tıbbi malzemeleri ve gerekli olabilecek diğer tüm polikliniklerle birlikte hastaneyi yaktı. Geriye Şifa Hastanesi diye bir kurum kalmazken, Filistinli siviller baskın, gözaltı ve saldırılarla her an karşı karşıya kalmaya devam ediyor.