Isparta’da tarlada kestiği ağacın altında kalan Veysel İnan hayatını kaybetti

Şarkikaraağaç ilçesi Beyköy köyünde tarlada ağaç kesimi yapan Veysel İnan, kestiği ağacın düşmesi sonucu yaşamını yitirdi; jandarma inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 22.06.2026 10:18
Güncelleme Tarihi: 22.06.2026 10:21

Isparta’da tarlada kestiği ağacın altında kalan Veysel İnan hayatını kaybetti

Isparta’da tarlada kestiği ağacın altında kalan Veysel İnan hayatını kaybetti

olayın seyri

Olay, Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Beyköy köyünde meydana geldi. Tarlasında ağaç kesimi yapan Veysel İnan'ın üzerine, kestiği ağacın düştüğü bildirildi.

Durumu görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Veysel İnan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

müdahale ve inceleme

Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra İnan’ın cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ISPARTA'DA KESTİĞİ AĞACIN ALTINDA KALAN ADAM HAYATINI KAYBETTİ

ISPARTA'DA KESTİĞİ AĞACIN ALTINDA KALAN ADAM HAYATINI KAYBETTİ

VEYSEL İNAN

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.