Isparta’da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza: Maddi hasar, yaralanan yok

Isparta Batıkent Mahallesi’nde Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi altındaki kavşakta 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi; maddi hasar var, yaralanma yok.

Yayın Tarihi: 31.01.2026 21:33
Güncelleme Tarihi: 31.01.2026 21:37

Isparta’da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza: Maddi hasar, yaralanan yok

Isparta’da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza

Isparta Batıkent Mahallesi’nde, akşam saatlerinde Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nin alt kısmındaki cadde üzerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre en öndeki aracın ani fren yapması sonucu arkasında seyir halinde bulunan toplam 7 otomobil birbirine girdi.

Olay yeri ve müdahale

Kazanın bildirimi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, kazaya karışan araçlarla ilgili inceleme ve tutanak çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Can kaybı ve hasar

Olayda herhangi bir yaralanma bildirilmezken, araçlarda maddi hasar oluştu. Yetkililer, kazanın oluş şeklinin arkadan çarpma tipi olduğunu ve soruşturmanın hasarın boyutu ile sebebine ilişkin devam ettiğini aktardı.

Yetkililerin açıklaması kapsamında, akışın normale dönmesi için gerekli güvenlik çalışmalarının tamamlandığı ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

ISPARTA’DA CADDE ÜZERİNDE SEYİR HALİNDEKİ 7 OTOMOBİLİN KAVŞAKTA EN ÖNDEKİ ARACIN ANİ FREN YAPMASI...

ISPARTA’DA CADDE ÜZERİNDE SEYİR HALİNDEKİ 7 OTOMOBİLİN KAVŞAKTA EN ÖNDEKİ ARACIN ANİ FREN YAPMASI SONUCU KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZADA ŞANS ESERİ YARALANAN OLMAZKEN, ARAÇLARDA MADDİ HASAR OLUŞTU.

ISPARTA’DA CADDE ÜZERİNDE SEYİR HALİNDEKİ 7 OTOMOBİLİN KAVŞAKTA EN ÖNDEKİ ARACIN ANİ FREN YAPMASI...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.