İskenderun'da motosiklet yangında kullanılamaz hale geldi

İskenderun Gültepe'de seyir halindeki motosiklet yandı; ekipler alevleri can kaybı veya yaralanma olmadan söndürdü, araç kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 08.07.2026 09:06
Güncelleme Tarihi: 08.07.2026 09:08

İskenderun'da motosiklet yangında kullanılamaz hale geldi

İskenderun'da motosiklet yanması

Hatay'ın İskenderun ilçesi Gültepe mevkiinde otoyol üzerinde seyir halindeyken bir motosiklet alevlere teslim oldu ve yanarak kullanılamaz hale geldi.

Müdahale ve sonuç

Yangına hızla müdahale eden ekipler, can kaybı veya yaralanma yaşanmadan alevleri söndürdü. Olayın ardından bölgede soğutma çalışması gerçekleştirildi ve motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Değerlendirme

Motosiklet yangınları genellikle yakıt veya elektrik sistemiyle ilişkili riskler taşır; bu gibi durumlarda hızlı ve koordineli müdahale, olası yaralanmaların ve yangının çevreye yayılmasının önlenmesinde belirleyici rol oynar. Yangının motosikleti kullanılamaz hale getirmesi, aracın yapısal ve mekanik açıdan ciddi hasar gördüğünü işaret eder. Soğutma çalışmaları, yeniden tutuşma riskini azaltmak açısından önemlidir.

İSKENDERUN’DA OTOYOLDA ÇIKAN MOTOSİKLET YANGINI, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KISA SÜREDE...

İSKENDERUN’DA OTOYOLDA ÇIKAN MOTOSİKLET YANGINI, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ.

İSKENDERUN’DA OTOYOLDA ÇIKAN MOTOSİKLET YANGINI, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KISA SÜREDE...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!