İskenderun’da konteyner kentten klima çalan şahıs yakalandı

İskenderun’da 30 Haziran’da konteyner kentten 1 iç ve 1 dış ünite çalındı; şüpheli İ.E.Ş. yakalandı, cihazlar ele geçirildi ve adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 04.07.2026 09:55
Güncelleme Tarihi: 04.07.2026 09:55

İskenderun’da konteyner kentten klima çalan şahıs yakalandı

İskenderun’da konteyner kentten klima çalan şahıs yakalandı

Olay ve bulgular

Olay, 30 Haziran tarihinde İskenderun ilçesi Yunus Emre Mahallesi Tünel tepe konteyner kentte meydana geldi. Konteyner kent içerisinde 1 adet klima iç ünitesi ile 1 klima dış ünitesi çalındı.

İş yeri ve kurumdan hırsızlık olayıyla ilgili olarak, olayın şüphelisi İ.E.Ş. Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalandı. Şüphelinin ikametinde yapılan aramada, çalındığı değerlendirilen 1 klima iç ünitesi ile 1 klima dış ünitesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Değerlendirme

Konteyner kentlerde yaşanan hırsızlıklar, barınma ve hizmet altyapısının işleyişini etkileyebilir. Olay, güvenlik önlemleri ve değerli ekipmanların korunmasının önemine işaret etmektedir.

İSKENDERUN’DA KONTEYNER KENTTE MEYDANA GELEN HIRSIZLIK OLAYININ ŞÜPHELİSİ YAKALANIRKEN, ÇALINAN...

İSKENDERUN’DA KONTEYNER KENTTE MEYDANA GELEN HIRSIZLIK OLAYININ ŞÜPHELİSİ YAKALANIRKEN, ÇALINAN KLİMA ÜNİTELERİ ELE GEÇİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.