İskenderun'da kavşakta trafik kazası: Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı, 4 yaralı

İskenderun Pirireis Mahallesi'ndeki kavşakta otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı; ekipler yaralıları hastaneye kaldırdı.

Yayın Tarihi: 13.05.2026 08:33
Güncelleme Tarihi: 13.05.2026 08:36

İskenderun'da kavşakta trafik kazası: Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı, 4 yaralı

İskenderun'da kavşakta trafik kazası: Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Pirireis Mahallesi'ndeki bir sokak kesişiminde meydana gelen kazada otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Olayda 4 kişi yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ekipler

Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan ekipler, yaralıları güvenli bir şekilde kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralıların durumu

İtfaiye ekiplerince kurtarılan yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Kazaya ilişkin soruşturma ve trafik düzenlemeleri yetkililer tarafından yürütüldü.

ASA İSKENDURUN'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI (FOTOĞRAFLI) CEMAL KILINÇ HATAY (İHA) - HATAY’IN...

ASA İSKENDURUN'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI (FOTOĞRAFLI) CEMAL KILINÇ HATAY (İHA) - HATAY’IN İSKENDERUN İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI. KAZA; İSKENDERUN İLÇESİ PİRİREİS MAHALLESİ'DE MEYDANA GELDİ. SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL YOL KENARINA GİRDİ. KAZAYI GÖREN VATANDAŞLARIN DURUMU 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’NE BİLDİRİLMESİ ÜZERİNE OLAY YERİNE JANDARMA, AMBULANS VE İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ. (CK

ASA İSKENDURUN'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI (FOTOĞRAFLI) CEMAL KILINÇ HATAY (İHA) - HATAY’IN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!