Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İrem Derici’nin hastalığı İbo Show’un sürpriz konuğunu ortaya çıkardı! İşte o isim

İrem Derici, sağlık sorunları nedeniyle İbo Show’a katılamadı. Yerine son dakika Aleyna Tilki geldi. Derici, bu yıl katılamadığı için üzgün olduğunu seneye katılmak istediğini söyledi.

Yayın Tarihi: 29.12.2023 10:35
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 10:35

İrem Derici’nin hastalığı İbo Show’un sürpriz konuğunu ortaya çıkardı! İşte o isim

İrem Derici'nin Hastalığı İbo Show'u Etkiledi

Yılbaşı gecesi Star TV'de yayınlanacak olan İbo Show'un konukları arasında yer alan İrem Derici, sağlık sorunları nedeniyle programa katılamadı. Ünlü şarkıcının yerine son anda Aleyna Tilki getirildi.

Aleyna Tilki İrem Derici'nin Yerini Aldı

İrem Derici, hastalığı nedeniyle İbo Show'a katılamadığı için çok üzüldüğünü söyledi. "Sabah 5.00'te çok şiddetli bir sancı ile uyandım ama öyle böyle değil. Yerimden kalkamadım. 5 serum ve antibiyotiklerle ancak toparlandım. Yayına katılamamak o kadar içime oturdu ki; 3. yılım olacaktı İbo Show'da... Elbisem elimde kaldı... Sonra sağ olsun Aleyna o gün boşmuş, Aleyna gitti benim yerime... Seneye kısmetse..." dedi.

İrem Derici’nin hastalığı İbo Show’un sürpriz konuğunu ortaya çıkardı! İşte o isim

İbo Show'un çekimleri Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Programın diğer konukları Hülya Avşar, Serdar Ortaç, Şafak Sezer ve Cenk Eren gibi ünlü isimlerdi. İrem Derici'nin yerine ise genç pop yıldızı Aleyna Tilki çağrıldı. Tilki, boş olan programını değiştirerek İbo Show'a katılmayı kabul etti. Böylece, yılbaşı gecesi izleyicileri Aleyna Tilki'nin sesi ve performansıyla eğlendirecek.