Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İnşaatta asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın son anda kurtarıldı

İstanbul Bayrampaşa’da izinsiz girdiği inşaat alanında asansör boşluğuna düşen Raziye Yılmaz, itfaiye ekiplerinin kahramanca müdahalesiyle hayata tutundu.

Yayın Tarihi: 19.12.2023 12:29
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 12:29

İnşaatta asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın son anda kurtarıldı

İstanbul Bayrampaşa’da yaşanan olayda, izinsiz girdiği inşaat alanında asansör boşluğuna düşen Raziye Yılmaz, ölümden döndü. Yılmaz, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarıldı.

ASANSÖR BOŞLUĞUNDA CAN PAZARI

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Bayrampaşa’da bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Raziye Yılmaz, henüz bilinmeyen bir nedenle izinsiz olarak girdiği inşaat alanında, içerisinde su birikintisi bulunan asansör boşluğuna düştü.

Yılmaz, boşluğa düştükten sonra bağırarak yardım istedi. Sesini duyan inşaatın güvenlik görevlileri, durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralı kadını kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri, sakinleştirmeye çalıştıkları Yılmaz’ı sedyeye alarak asansör boşluğundan çıkardı.

Yılmaz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİS OLAYI ARAŞTIRIYOR

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Yılmaz’ın neden izinsiz olarak inşaat alanına girdiği ve nasıl asansör boşluğuna düştüğü araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.