İnegöl zabıta ekiplerinden döner salonlarına denetim
İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin denetim faaliyetleri kapsamında ilçe genelindeki döner salonlarını mercek altına aldı. 97 döner salonu denetlendi, mevzuata aykırılık tespit edilen 4 işyeri hakkında işlem yapıldı.
Denetim kapsamı ve bulgular
Denetimlerde işyeri açma ve çalışma ruhsatı, fiyat etiket ve tarifeleri, işyeri hijyeni ve düzeni, müzik yayını ve kamusal alan işgali gibi konularda kontroller gerçekleştirildi. İşletmecilere dikkate almaları gereken hususlar hakkında uyarılar yapıldı.
İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün açıklaması
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Zabıta Müdürlüğü olarak ilçemizde faaliyet gösteren 97 adet Döner Salonu faaliyet kolundaki işyerlerine yönelik denetim yapılmıştır. 4 işyerine mevzuata aykırılığı tespit edilen konular hakkında işlem yapılmıştır. Denetimlerde; işyeri açma ve çalışma ruhsatı, fiyat etiket ve tarifeleri, işyeri hijyeni ve düzen, müzik yayını, kamusal alan işgali vb. konular hakkında gerekli kontroller yapılmış olup dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında işletmecilere uyarılar yapılmıştır. Zabıta Müdürlüğü olarak denetim faaliyetlerimiz devam etmektedir." şeklinde ifade edildi.
İNEGÖL BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, RUTİN DENETİM FAALİYETLERİ KAPSAMINDA DÖNER SALONLARINI MERCEK ALTINA ALDI. 97 DÖNER SALONU DENETİMDEN GEÇTİ.