İnegöl'de yola çıkan kadına halk otobüsü çarptı, ağır yaralandı

İnegöl'de Park Yolu Caddesi'nde yola çıkan 68 yaşındaki Zübeyda Y.'ye 16 M 06011 plakalı halk otobüsü çarptı; kadın ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 22.09.2026 14:15
Güncelleme Tarihi: 22.09.2026 14:15

İnegöl'de yola çıkan kadına halk otobüsü çarptı, ağır yaralandı

Kaza anı:

Kaza, saat 12.30 sıralarında Burhaniye Mahallesi Park Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Yıldırım D. (45) yönetimindeki 16 M 06011 plakalı özel halk otobüsü, iddialara göre yola çıkan Zübeyda Y. (68)'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın yere düştü ve ağır şekilde yaralandı.

Müdahale ve tedavi:

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan Zübeyda Y., ambulanla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Soruşturmanın seyri:

Kaza sonrası sürücü Yıldırım D., ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor ve kazanın oluş sebeplerine ilişkin inceleme yapıyor.

İNEGÖL İLÇESİNDE ÖZEL HALK OTOBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI YAŞLI KADIN AĞIR YARALANDI.

İNEGÖL İLÇESİNDE ÖZEL HALK OTOBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI YAŞLI KADIN AĞIR YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.