DOLAR
42,69 -0,23%
EURO
50,11 0,11%
ALTIN
5.952,3 -1,71%
BITCOIN
3.946.262,07 -0,97%

İnegöl'de ön tekerlek kaldırma girişimi kaza ile sonuçlandı: Sürücü ve yolcu hafif yaralandı

İnegöl'de motosiklet sürücüsünün ön tekerlek kaldırma girişimi direksiyon hakimiyeti kaybına yol açtı; iki kişi hafif sıyrıklarla atlattı, kaza anı görüntülendi.

Yayın Tarihi: 11.11.2025 00:20
Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 00:20

İnegöl'de ön tekerlek kaldırma girişimi kaza ile sonuçlandı: Sürücü ve yolcu hafif yaralandı

İnegöl'de ön tekerlek kaldırma girişimi kaza ile sonuçlandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, seyir halindeyken motosikletinin ön tekerleğini kaldırmak isteyen sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, iki kişinin hafif yaralanmasıyla sonuçlandı.

Olayın ayrıntıları

Kaza, saat 22.00 sıralarında İnegöl Devlet Hastanesi mevkisinde yaşandı. Seyir halindeyken motosikletinin ön tekerleğini kaldırmaya çalışan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Devrilen motosikletten düşen sürücü ve arkasındaki yolcu kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Kaza görüntüleri

Olay anı, çevredeki bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, motosikletin ön tekerleğini kaldırma girişimi sırasında dengenin bozulduğu, motosikletin devrildiği ve iki kişinin yola savrulduğu anlar yer alıyor. Görüntüler, aynı zamanda trafikte yapılan riskli sürüş davranışlarının sonuçlarını da ortaya koyuyor.

Güvenlik değerlendirmesi ve öneriler

Ön tekerlek kaldırma gibi manevralar, hız ve denge kontrolünü olumsuz etkilediği için yolda ciddi risk doğurur. Bu tür uygulamalar sonucunda direksiyon hakimiyetinin aniden kaybedilmesi muhtemeldir. Kamusal alanlarda gösteri amaçlı manevra denememek, koruyucu ekipman kullanmak ve egitimli ortamlarda profesyonel gözetimle çalışmak sürücü güvenliği açısından önem taşır. Yetkililer ve sürücüler, trafikte benzer riskleri azaltmak için hem bireysel önlemler hem de farkındalık çalışmalarına öncelik vermelidir.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN MOTOSİKLET KAZASI, BİR SÜRÜCÜNÜN CEP TELEFONU KAMERASINA...

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN MOTOSİKLET KAZASI, BİR SÜRÜCÜNÜN CEP TELEFONU KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN MOTOSİKLET KAZASI, BİR SÜRÜCÜNÜN CEP TELEFONU KAMERASINA...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.