İnegöl’de motosikletli tartışma: Belediye kameraları bıçaklı saldırı girişimini tespit etti

İnegöl'de motosikletli tartışmada belediye kameraları bıçaklı saldırı girişimini kayıt etti; Gökhan E.'ye 180 bin TL idari ceza ile 60 gün kısıtlama uygulandı.

Yayın Tarihi: 11.04.2026 01:09
Güncelleme Tarihi: 11.04.2026 01:28

İnegöl’de motosikletli tartışma: Belediye kameraları bıçaklı saldırı girişimini tespit etti

İnegöl’de motosikletli tartışma: Belediye kameraları bıçaklı saldırı girişimini tespit etti

Olayın gelişimi

Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesi Cuma Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Bulvar üzerinde seyir halinde olan Yusuf G. (23) yönetimindeki 16 CAJ 918 plakalı motosiklet ile ara sokaktan çıkan Gökhan E. idaresindeki 16 BIU 443 plakalı motosikletin çarpışmaktan son anda kurtulduğu belirtildi.

Kazadan sonra her iki sürücü araçlarını durdurarak tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Yusuf G., destek için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Bu sırada öfkelenen Gökhan E., motosikletinden aldığı bıçakla diğer sürücünün üzerine yürüdü; çevredeki vatandaşlar müdahale ederek muhtemel bir yaralanma veya daha büyük bir olayın önüne geçti.

Görüntü ve inceleme

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, olayı aydınlatmak üzere İnegöl Belediyesi İzleme ve Değerlendirme Merkezi kameralarını inceledi. Yapılan analizde, kameralar tarafından Gökhan E.'nin motosikletten aldığı bıçakla diğer sürücünün üzerine yürüdüğü ve vatandaşlar tarafından engellendiği anbean tespit edildi.

Uygulanan yaptırımlar

Trafik ekipleri tarafından, trafikte saldırı amacıyla ısrarla takip etme veya bu amaçla araçtan inme suçu kapsamında Gökhan E.'ye 180.000 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, motosikleti de 60 gün trafikten men edildi.

Olay yerinde görev yapan birimler ve vatandaşların müdahalesi sayesinde olası bir yaralanma veya daha ağır bir olayın önlendiği kaydedildi.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN OLAYDA, MOTOSİKLETİNDEN İNEREK DİĞER SÜRÜCÜYE BIÇAKLA...

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN OLAYDA, MOTOSİKLETİNDEN İNEREK DİĞER SÜRÜCÜYE BIÇAKLA SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNAN SÜRÜCÜYE 180 BİN TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI. İNEGÖL BELEDİYESİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ KAMERALARI, OLAYIN TESPİT EDİLMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNADI.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN OLAYDA, MOTOSİKLETİNDEN İNEREK DİĞER SÜRÜCÜYE BIÇAKLA...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!