İnegöl’de mobilya imalathanesinin çatısında yangın — itfaiye ekipleri 1 saatte müdahale etti

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'ndeki 2 katlı mobilya imalathanesinin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Çıkış nedeni araştırılıyor.

Yayın Tarihi: 22.11.2025 14:37
Güncelleme Tarihi: 22.11.2025 14:37

İnegöl’de mobilya imalathanesinin çatısında yangın — itfaiye ekipleri 1 saatte müdahale etti

İnegöl’de mobilya imalathanesinde çatıda yangın

Olay yeri ve zaman

Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Yangın, saat 10.00 civarında Mahmudiye mahallesi Galip sokakta faaliyet gösteren 2 katlı mobilya imalathanesinin çatısında başladı.

Müdahale

Yangını gören vatandaşlar durumu İnegöl İtfaiyesi'ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve ekipler yangına müdahale ederek yaklaşık 1 saatte kontrol altına alıp söndürdü.

Soruşturma

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi; konuyla ilgili soruşturma sürüyor. Yetkililerin ve gerekli birimlerin yapacağı incelemeler sonucunda yangının nedenine ilişkin detaylar paylaşılacak.

Not: Olayla ilgili bildirim ve müdahale bilgileri yetkililer tarafından aktarılanlarla sınırlıdır.

İNEGÖL MOBİLYA SANAYİNDE YANGIN

İNEGÖL MOBİLYA SANAYİNDE YANGIN

İNEGÖL MOBİLYA SANAYİNDE YANGIN

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.