İnegöl'de ışıklı kavşakta çarpışma: motosiklet sürücüsü güneş gözlüğüyle hastaneye kaldırıldı

İnegöl'de Altay ve İstiklal kavşağında otomobil ile motosiklet çarpıştı; yaralanan sürücü ambulansla hastaneye götürülürken güneş gözlüğünü çıkarmadı.

Yayın Tarihi: 25.09.2026 13:06
Güncelleme Tarihi: 25.09.2026 13:17

İnegöl'de ışıklı kavşakta çarpışma: motosiklet sürücüsü güneş gözlüğüyle hastaneye kaldırıldı

İnegöl'de ışıklı kavşakta çarpışma: motosiklet sürücüsü güneş gözlüğüyle hastaneye kaldırıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Süleymaniye Mahallesi'ndeki Altay Caddesi ile İstiklal Caddesi'nin kesiştiği ışıklı kavşakta bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Olayda motosiklet sürücüsü yaralandı.

kaza ve araç bilgileri:

Edinilen bilgiye göre, Altay Caddesi üzerinde seyir halinde olan Ali Ü. (21) idaresindeki 16 PA 667 plakalı otomobil ile İstiklal Caddesi'nden kavşağa çıkan İbrahim A. (21) yönetimindeki 16 AOM 307 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen sürücü İbrahim A. yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralının olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralı sürücünün kaza sonrası güneş gözlüğünü çıkarmaması ve hastaneye gözlükle gitmesi dikkat çekti.

inceleme ve soruşturma:

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Her iki sürücünün bilgileri ve araç plakaları tutanaklara geçirildi; kazanın nedeni yapılacak teknik inceleme ve ifadeler doğrultusunda netleştirilecek.

Kavşaklarda trafik işaret ve ışıklarına uyulması, hız kontrollerinin önemine ilişkin uyarılar tekrarlandığı belirtildi.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA...

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI. YARALI SÜRÜCÜNÜN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNÜ HASTANEYE GÖTÜRÜLENE KADAR ÇIKARMAMASI DİKKAT ÇEKTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.