İnegöl'de direksiyon başında fenalaşma zincirleme kazaya yol açtı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde gece yarısı meydana gelen kazada, seyir halindeyken fenalaşan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil; park halindeki araçlara ve bir apartmanın doğalgaz panosuna çarptı. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
Kaza detayları
Kaza, saat 00.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi Şehit Er Şenol Çakır Sokak üzerinde gerçekleşti. Yönetimindeki otomobilde fenalaşan Ferhat İ. (29) idaresindeki 16 FR 444 plakalı araç, kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 16 BNM 217, 16 BDN 038 ve 16 APR 626 plakalı otomobillere çarptı. Savrulan araç daha sonra bir apartmanın girişindeki doğalgaz panosuna çarparak durdu.
Yaralanma ve soruşturma
Kazada yaralanan sürücü, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.
Değerlendirme
Olay, sürüş esnasında yaşanan sağlık sorunlarının araç kontrolü üzerindeki doğrudan etkisini gösteriyor. Yetkililerin yapacağı inceleme, fenalaşmanın nedenine ve kazanın mekanik ya da insan kaynaklı diğer etkenlerine açıklık getirecek. Kazanın ardından altyapıda oluşan hasarın ve park halindeki araçların durumunun değerlendirilmesi için ilgili kurumlarla koordinasyon sağlanacağı bildirildi.
BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA FENALAŞAN SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI ARAÇ KONTROLDEN ÇIKARAK PARK HALİNDEKİ 3 ARACA ARDINDAN DOĞALGAZ PANOSUNA ÇARPTI: SÜRÜCÜ YARALANDI.