Olayın ayrıntıları:
Olay, saat 13.00 sıralarında İnegöl'ün kırsal Fevziye Mahallesi'nde meydana geldi. İshak A. (57), evinin çatısına tamirat yapmak için çıktı. Çatıdaki işini tamamladıktan sonra merdivenden inerken dengesini kaybederek düştü.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ağır yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tedavi ve soruşturma:
İnegöl Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde yaralının belinde kırık tespit edildi. Tedavisinin devamı için hasta, ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili olarak Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Çatı ve merdiven gibi çalışma alanlarında alınacak güvenlik önlemlerinin önemi bu tür kazalarda bir kez daha öne çıkmış durumda.
BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE EVİNİN ÇATISINA TAMİRAT YAPMAK İÇİN ÇIKAN 57 YAŞINDAKİ ADAM, MERDİVENDEN İNDİĞİ SIRADA DENGESİNİ KAYBEDEREK DÜŞTÜ. AĞIR YARALANAN ADAM, HASTANEDE YAPILAN İLK MÜDAHALENİN ARDINDAN BURSA’YA SEVK EDİLDİ.