İnebolu'da tamir ettiği otomobilin altında kalan kaporta ustası yaralandı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde krikonun aniden inmesi sonucu bir kaporta ustası otomobilin altında kalarak yaralandı; kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 23.06.2026 21:23
Güncelleme Tarihi: 23.06.2026 22:08

İnebolu'da tamir ettiği otomobilin altında kalan kaporta ustası yaralandı

İnebolu'da tamir ettiği otomobilin altında kalan kaporta ustası yaralandı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Abdurrahman Paşa Caddesi'nde meydana gelen olayda, kaporta ustası Kadir U. krikoyla kaldırdığı otomobilin altına girerek tamir yaparken krikonun aniden inmesi sonucu aracın altında kaldı.

Yakınlardaki komşuların fark etmesi üzerine Kadir U. otomobilin altından çıkarıldı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kadir U., önce İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen Uçarkuş, buradaki ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza anı kameralarda

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Tofaş marka otomobilin bir anda aşağı indiği ve daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale ettiği görülüyor.

KASTAMONU’NUN İNEBOLU İLÇESİNDE KRİKOYLA KALDIRDIĞI OTOMOBİLİN ALTINA GİREN KAPORTA USTASI...

KASTAMONU’NUN İNEBOLU İLÇESİNDE KRİKOYLA KALDIRDIĞI OTOMOBİLİN ALTINA GİREN KAPORTA USTASI, KRİKONUN BOŞALMASI SONUCU ARACIN ALTINDA KALDI. YARALANAN USTA, SAĞLIK EKİPLERİNCE HASTANEYE KALDIRILDI.

KASTAMONU’NUN İNEBOLU İLÇESİNDE KRİKOYLA KALDIRDIĞI OTOMOBİLİN ALTINA GİREN KAPORTA USTASI...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.