İncirliova belediye başkanı Aytekin Kaya'dan YKS öncesi öğrencilere moral ziyareti

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, YKS öncesi Emekli Öğretmen Kemal Uysal Eğitim Atölyesi'ni ziyaret ederek öğrencilere moral verip başarı diledi.

Yayın Tarihi: 19.06.2026 16:12
Güncelleme Tarihi: 19.06.2026 16:16

İncirliova belediye başkanı Aytekin Kaya'dan YKS öncesi öğrencilere moral ziyareti

İncirliova belediye başkanı Aytekin Kaya'dan YKS öncesi öğrencilere moral ziyareti

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Emekli Öğretmen Kemal Uysal Eğitim Atölyesi'ni ziyaret ederek sınava hazırlanan öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Ziyaretin ayrıntıları

Başkan Kaya, uzun ve yoğun bir hazırlık sürecinin ardından önemli bir sınava girecek gençlerin heyecanına ortak oldu. Ziyarette öğrencilere İncirliova'nın meşhur incirli dondurması ikram edildi; Kaya, öğrencilerle birebir sohbet ederek moral verdi ve motivasyon sağladı.

Başkanın mesajı

Kaya, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak eğitim alanındaki çalışmaların önemine dikkat çekti. Sözleri şöyle: "Evlatlarımızın hedeflerine ulaşmaları için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Büyük bir özveriyle çalışan tüm öğrencilerimize güveniyoruz. İnşallah verdikleri emeklerin karşılığını alacak ve hayallerindeki üniversitelere yerleşecekler".

Başkan ayrıca tüm adaylara yönelik iyi dileklerini yineleyerek, "Hafta sonu sınava katılacak bütün öğrencilerimize gönülden başarılar diliyor, Allah'tan zihin açıklığı ve kolaylıklar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yerel desteğin önemi

Bu tür ziyaretler, sınav dönemi öncesinde öğrencilere doğrudan moral desteği sağlama ve toplumsal dayanışmayı gösterme açısından önem taşıyor. Belediye düzeyindeki girişimler, gençlerin motivasyonunu güçlendirmeye ve sınav stresiyle başa çıkmalarına katkı sunmaya yönelik yerel destek uygulamaları arasında yer alıyor.

Ziyaret, hem öğrencilerin son hazırlıklarına olumlu bir moral katkısı sağlamayı hem de kent içindeki eğitim odaklı farkındalığı artırmayı hedefledi.

BAŞKAN KAYA’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ

BAŞKAN KAYA’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ

BAŞKAN KAYA’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.