DOLAR
42,58 -0,02%
EURO
49,63 -0,07%
ALTIN
5.757,67 -0,32%
BITCOIN
3.841.163,52 0,53%

İmamoğlu'nda 72 yaşındaki Vahit Şentuna 3 gündür kayıp — dron ve köpek destekli arama sürüyor

Adana İmamoğlu'da 6 Aralık'ta kaybolan 72 yaşındaki Vahit Şentuna için jandarma, polis ve AFAD dron ve köpek destekli arama çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 09.12.2025 10:28
Güncelleme Tarihi: 09.12.2025 10:28

İmamoğlu'nda 72 yaşındaki Vahit Şentuna 3 gündür kayıp — dron ve köpek destekli arama sürüyor

İmamoğlu'nda 72 yaşındaki Vahit Şentuna 3 gündür kayıp

Dron ve köpek destekli geniş çaplı arama sürüyor

Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Saygeçit Mahallesi TOKİ Konutları'ndaki evinden 6 Aralık günü ayrılan, evli ve 1 çocuk babası, zihinsel engelli Vahit Şentuna (72)'dan üç gündür haber alınamıyor.

Ailesinin kayıp başvurusu üzerine jandarma, polis ve AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Şentuna'nın son olarak Saygeçit Mezarlığı civarında görüldüğü bildirildi.

Ekipler mahallede dron ve köpek destekli olmak üzere geniş çaplı aramalar yürüttü; ancak üç gün süren tüm çalışmalara rağmen yaşlı adam henüz bulunamadı.

Ailesi, Şentuna'nın sağlığı ve hayatından endişe ederken, yetkililer bölgede arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

ADANA'NIN İMAMOĞLU İLÇESİNDE 3 GÜN ÖNCE KAYBOLAN 72 YAŞINDAKİ ADAM EKİPLER TARAFINDAN DRON...

ADANA'NIN İMAMOĞLU İLÇESİNDE 3 GÜN ÖNCE KAYBOLAN 72 YAŞINDAKİ ADAM EKİPLER TARAFINDAN DRON DESTEKLİ HER YERDE ARANIYOR.

3 GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN TÜM ARAMALARA RAĞMEN YAŞLI ADAM BULUNAMADI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.