46. İstanbul Maratonu'na Yoğun İlgi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye İş Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen 46. İstanbul Maratonu'na katılarak dikkat çekti. Spor İstanbul organizasyonu ile gerçekleştirilen bu önemli etkinlik, İstanbul'un iki kıta arasındaki bağlantısını simgeleyen bir koşu olarak öne çıkıyor.
Start Öncesi Mesajlar
İmamoğlu, Anadolu Yakası'ndaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gişeleri yakınında bulunan alanda, start öncesi yaptığı konuşmada, maratonun sevgi, barış ve huzur ile geçmesini diledi. Katılımcılara seslenen İmamoğlu, "Yarışa başlamak, ilk adım kolaydır. Sonrası gittikçe zorlaşır ama bu maratonda hepinizi şimdiden alkışlıyorum. Başarılı bir yarış diliyorum," dedi.
Maratonun Özel Anlamı
Köprüde yaptığı açıklamalarda, maratonun İstanbul için özel bir anı ve kutlama olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Maratonda atılan her adım memleket için güzel olsun. Başta hak, hukuk, adalet, başarı, huzur ve sağlık olmak üzere, her güçlü adımın milletin bir adımına dönüşmesini diliyorum" şeklinde konuştu.
Koşu Devam Ediyor
İmamoğlu ve beraberindekiler, konuşmalarının ardından Avrupa Yakası'na doğru koşmaya devam etti. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla birlikte bu özel etkinlikte bir araya gelmek, İstanbul'un uluslararası kimliğini bir kez daha ortaya koydu.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye İş Bankası sponsorluğunda başlayan 46. İstanbul Maratonu'na katıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye İş Bankası sponsorluğunda başlayan 46. İstanbul Maratonu'na katıldı.